Expandera utrymmet och öka bostadens värde.

När man flyttar är det mycket vanligare att köpa ett färdigt hus än att själv köpa en tomt och bygga ett hus efter sin egna vision. Det är bekvämt och enkelt, men en nackdel med det är att man ofta kan få någon idé i efterhand och önskar att huset hade sett annorlunda ut eller haft mer plats. Enklaste lösningen då är att utföra en tillbyggnation.

Det finns många olika typer av tillbyggnader. Uterum, altan, garage, balkong, loft och källare är bara några få exempel på tillbyggnader. Med hjälp av att utföra en tillbyggnation kan man utöka utrymmet som man själv kan vara på, samtidigt som man gör hemmet finare och ökar dess värde.

Vi på Kapital Bygg arbetar sedan länge med tillbyggnationer och har byggt tillbyggnader för alla möjliga behov. Vi lyssnar noga på våra kunders tankar och önskemål, men vi vet självklart att man inte alltid vet exakt hur man vill ha det, så vi kommer gärna med förslag om det önskas. Med hjälp av vår professionella och erfarna personal kan vi enkelt göra er idé till verklighet!

Kontakta oss och beskriv era önskemål och idéer, så återkommer vi med förslag på hur vi kan utföra er tillbyggnation samt hur mycket det kan kosta på ett ungefär.

Förutom att utföra tillbyggnationer så renoverar vi också alla sorters tillbyggnader. Vare sig er tillbyggnad har blivit gammal, råkat ut för skador, eller om ni helt enkelt vill att den ska se annorlunda ut – så löser vi det åt er med enkelhet. Vi renoverar även det mesta andra förutom tillbyggnader. Villor, lägenheter, objekt för bostadsrättsföreningar mm. Ni kan läsa mer om våra renoveringstjänster på sidan Renovering.