OM KAPITAL BYGG

ERFARENHET – KVALITET – HÅLLBARHET

VAD SKILJER OSS FRÅN ALLA ANDRA?

Kapital Bygg har en unik kombination av kunskaper och kvalitéer som gör att vi med säkerhet och stolthet kan säga att vi är en av de allra bästa byggfirmorna i Stockholm.
I vår byggfirma blandar vi mångårig erfarenhet med ett kreativt nytänkande. Arbetslaget, som sammanlagt har flera hundra års erfarenhet, leds av en våra mest duktiga och erfarna byggarbetare – Andrey Lee.

I Styrelsen är även vår VD – Arthur Dallyn. Arthur är utbildad nationalekonom och statsvetare, med goda entreprenörsegenskaper. Det är från honom som det moderna nytänkandet i företaget kommer.

Och som en perfekt blandning mellan modernt nytänkande, entreprenörsanda och byggerfarenhet har vi vår duktiga affärsutvecklare – Ilgiz Dallyn.

Våra styrelsemedlemmar kompletterar varandra utmärkt och skapar tillsammans en stark koppling och förståelse mellan alla avdelningar i företaget. Det leder till en rimlig prissättning, bra support och högkvalitativt arbete.
På tal om högkvalitativt arbete, så är kvalitet en väldigt stor prioritet för oss. Vi arbetar inte för att göra klart ett objekt så snabbt och billigt som möjligt. I stället ser vi till att vårt byggarbete behåller sitt perfekta skick i många år framöver. Det är väldigt viktigt för oss att vårt arbete håller. Samma sak gäller även vår miljö.

Miljön är något som vi alla har gemensamt och är skyldiga att ta hand om. Vi som byggarbetare har ett ännu större ansvar än många andra, då vårt arbete har en väldigt stor direkt påverkan på miljön. Därför är Kapital Bygg en miljövänlig byggfirma. Alla våra medel och material uppfyller höga miljökrav. Vi kör även elbilar och använder oss av miljövänliga och hållbara arbetsmetoder.