FÖNSTER & DÖRRAR

 

NYA FÖNSTER ELLER DÖRRAR?

Dörren är både det första och det sista som alla era gäster och även ni själva ser när ni går in och ut från hemmet. Det kan ha en enorm påverkan på uppfattningen som man får av ert hem eftersom första och sista intrycket är de som är som mest avgörande.
Om ni har en gammal dörr som inte ser bra ut eller kanske inte lever upp till de säkerhetsnivåerna som ni önskar, så är det definitivt dags att byta dörr. Vi arbetar med att tillverka och installera dörrar, vilket innebär att vi kan tillverka en dörr som ser ut just så som ni vill och fyller precis de funktionerna som ni behöver. Givetvis tillverkar vi inte endast entrédörrar, utan även alla möjliga andra dörrar som kan finnas inuti er villa eller lägenhet.

Även fönster är väldigt viktiga för intrycket man får av ert hem, men förutom det så ansvarar de både för belysningen och värmen i ert hem, vilket har en enorm påverkan på komforten. Om era fönster är installerade fel kan de läcka in luft från utsidan även när de är stängda och påverka er inomhusmiljö samt ge ifrån sig irriterande ljud. Därför är det oerhört viktigt att ni har en lämplig och kvalitativ fönstertyp som är korrekt installerad.

Om ni har gamla fönster eller dörrar som behöver renoveras eller bytas ut, vänd er till oss! Vi kan även tillverka och montera nya fönster och dörrar i nybyggen. Vi utför alltid vårt arbete med långsiktig hållbarhet som ett mål. Era dörrar och fönster kommer hålla och se bra ut så länge det bara går. Kontakta oss och beskriv vad som behövs, så återkommer vi snabbt med en offert.