TAKARBETEN

TAK SOM KLARAR SVENSKA VINTERN.

EXPANDERA UTRYMMET OCH ÖKA BOSTADENS VÄRDE.

Tak i Sverige får stå ut med oerhört mycket påfrestning under den långa svenska vintern. Därför måste de vara tåliga och alltid hållas i ett bra skick. För att spara pengar i längden och slippa reparera eller lägga om hela taket är det viktigt att taket läggs och behandlas korrekt från grunden och sedan regelbundet besiktigas och renoveras vid behov. Tar man väl hand om sitt tak, så kan det klara alla väderlekar och fortsätta vara fint och tåligt i väldigt många år.

Självklart är det enklast och säkrast att anlita professionella takarbetare för sitt tak. Vårt tak-arbetslag har erfarenhet av att lägga och underhålla tak av alla typer. Vare sig ni har ett tegeltak, plåttak, papptak eller en mindre vanlig taktyp, så vet vi vad som behöver göras för att just ert tak ska vara i bästa möjliga skick året runt.

Men taket är inte något man alltid ser och tänker på. Det händer att man glömmer bort det och varken besiktigar eller renoverar taket på många år. Möjligtvis vet man inte ens om att taket behöver underhållas. Och en dag upptäcker man plötsligt att taket är gammalt och slitet. Det kanske bara ser dåligt ut eller så börjar delar lossna och fukt och kyla läcker in i hemmet. I sådana fall kan taket sällan räddas med en simpel reparation eller renovering. Det bästa alternativet är att vända sig till specialister som arbetar med takomläggning. Vi ersätter snabbt och säkert ert gamla tak mot ett nytt tak som är tåligt, fräscht och håller länge.

Söker ni takarbetare för en tjänst som inte är beskriven ovan? Kontakta oss och fråga! Takläggning, takomläggning, snöskottning på tak, taktvätt, takmålning och takbesiktning är bara några av våra mest vanliga taktjänster, men vi arbetar med allt som har med tak att göra.